Luxusní jídlo

na cesty

Jehněčí plec s indickým kořením a kokosovým mlékem

O3

POPIS

Indický recept, jehněčí plec s kokosovým mlékem, kurkumou a kořením z Madras.

 

NÁVOD K PŘÍPRAVĚ

Stačí ponořit uzavřený sáček do hrnce s vroucí vodou na 10 minut a podávejte s přílohou dle vašeho výběru.

 

SLOŽENÍ

Cibule, voda, kari, hřiby, vepřový vývar, zázvor, kmín, koriandr, skořice, červená paprika, kurkuma, kardamon, kukuřičný škrob, květy.

 

DOPORUČENÁ PŘÍLOHA

Černá čočka Beluga

 

ALERGENY

Celer

 

BALENÍ

250g - pro 1-2 osoby

Cena: 209 Kč vč. DPH

Nutriční hodnoty ve 100g

Energie / Energy 790KJ (190kcal)
Sacharidy / Carbohydrates 1,2 g
Tuky / Fats 12,3 g
Sůl / Salt 0,9 g

Gurmánský zážitek za pár minut

Prožijte gurmánský zážitek bez vaření díky produktům BonBag. Ať už jste doma, na cestách či na moři, produkty BonBag Vám nabízí pestrý výběr gurmánských jídel.

Balení chrání produkt i při pokojové teplotě

Umístěte balení do hrnce s vodou přibližně na 10 minut

Otevřete sáček, naservírujte a vychutnejte si Váš BonBag